У Харкові активісти звернулися до місцевої прокуратури через подарунки, які були нещодавно роздані дітям і прямо відсилали до місцевих виборів і агітації. У прокуратуру звернулися члени організації "Фрайкор" і розповіли про звернення на своїй сторінці в Facebook.

Активісти вирушили в правоохоронні органи через подарунки з символікою партії чинного мера Харкова Геннадія Кернеса. Ці подарунки роздавали дітям 1 вересня. Активісти зажадали притягнути до відповідальності посадових осіб Харківської міської ради, причетних до даної події.

Згідно з частиною 3 статті 31 Закону України "Про освіту", політичні партії та їх члени не мають права проводити свою діяльність в закладах освіти, створювати власні осередки або будь-яким іншим чином втручатися в їх діяльність",- йдеться в повідомленні"Фрайкор".

Члени організації зажадали внести їх заяву до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань заяву і факт порушення законодавства України. Також вони заявили, що Кернес і його партія порушили статтю 364 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що скоро стартує передвиборча кампанія місцевих виборів, в тому числі і в Харкові. Але деякі політики навіть не дочекавшись її офіційного початку вже почали агітацію, використовуючи для цього старий добрий адмінресурс, а саме – доступ до педагогів.

1 вересня всі школярі та вихованці дитсадків Харкова отримали подарунки - полотняні сумки, а в них блокноти, розмальовки, браслети тощо, а також медичні маски.

Також Знай повідомляв, що восени в Харкові пройдуть місцеві вибори на яких харків'яни зможуть вибрати нового мера, ну або залишити " старого". Оскільки діючий мер міста Геннадій Кернес збирається залишатися на третій термін, то він активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами і різних "подаруночків" майбутнім виборцям.

Нещодавно Знай передавав, що Руслан Марцінків висловився про те, що геї не можуть бути патріотами.