У Харкові пройшов мітинг на підтримку постраждалих молодих людей у парку Шевченка. Близько 300 городян вийшли на пікет і зажадали змінити ставлення до відвідувачів парку. Вони висловили невдоволення жорстокістю охорони парку, яка за найменший крок з тротуару нещадно б'є. Про це пише Об'єктив.

Мітингувальники заявили, що охорона парку поводиться неадекватно і дозволяє собі надмірну силу по відношенню до людей. Активісти обурені подією з двома молодими людьми, що сталася в п'ятницю. Тоді в саду Шевченка хлопець і дівчина прогулювалися по доріжках, а потім дівчині стало погано і їй знадобився терміново туалет. Вони знайшли його, але в жіночий туалет була велика черга і вони вирішили зайти в чоловічий.

Дівчину нудило, і вона кинулася в одну з кабінок, але потім в двері почали ломитися охоронці. Спочатку вони просто стукали, а потім виламали двері. Молоду людину виволокли з туалету і почали бити на вулиці, а дівчину штовхали і хапали за руки. При цьому молодий чоловік попередив стукають, що його дівчині погано і вони скоро будуть виходити.

Після сутички Діана і Сергій стали дзвонити рідним і в поліцію. Молоді люди написали заяву про те, що їх побили. Вони розповіли про проблеми зі здоров'ям у дівчини і пояснили, що її досить часто рве.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Був і інший випадок, коли охорона парку привселюдно дозволила собі занадто багато по відношенню до відвідувача. Молодий чоловік на ім'я Андрій розповів, що він йшов через парк і захотів відпочити. Приліг на траву і отримав від охорони. Вони його тягали за ноги і штовхали. Він викликав поліцію і написав заяву про те, що його побили.

Незважаючи на такі заяви відвідувачів парку начальник охоронної фірми «Антирейдер» Олег Черкашин заявив, що на відео молодих людей немає доказів, що їх побили його підлеглі.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Володимир Зеленський побував з робочим візитом на Харківщині і відкрив школу.

Також Знай повідомляв, що на набережній в Дніпрі відпочивають сотні городян і гостей міста. Цікава картина постала перед перехожими-дівчина мірила довжину набережної.

Нещодавно Знай передавав, що в Харківській області в селищі Пісочин, активно готувалися до приїзду Президента України Володимира Зеленського, і активно " наводили красу".