Сьогодні, 3 вересня, під ранок в Московському районі Харкова на території ринку "Барабашово" стався вибух, інформація про який надійшла в поліцію близько 4:40.

Про це повідомили в пресслужбі поліції в Харківській області.

В результаті події постраждалих немає.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група Московського відділу поліції.

В даний час встановлено, що в результаті вибуху був пошкоджений трактор для вивезення сміття.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі.

Правоохоронці встановлюють всі обставини пошкодження техніки.

Нагадаємо, народний депутат Олександр Фельдман (ОПЗЖ) вважає наклепом звинувачення Кернеса з приводу його причетності до підпалу техніки на місці будівництва дороги через "Барабашово".

"Як я і обіцяв, подав до суду позов про захист честі і гідності з приводу поширеної Кернесом заяви про те, що нібито я організував підпалив будівельної техніки. За наклепницькі і явно політично мотивовані слова доведеться відповідати",- повідомив Фельдман.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків терпить десятиліття війни між Кернесом і Фельдманом: як починалася " битва титанів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові на Барабашово підприємці зчепилися з комунальниками Кернеса-пішли стінка на стінку, копи обімліли

Також «Знай.иа " писав, що Кернес продовжує будівництво скандальної дороги через Барабашово, суд безсилий: "будемо будувати"