У містах України живе величезна кількість бездомних. І Харків не став винятком, тут часто можна помітити особистостей без певного місця проживання.

Наприклад на Холодногірській, 12 біля другого під'їзду оселився бездомний, чому самі мешканці будинку не зраділи.

Про "нового" мешканця повідомили очевидці в групі "Х.Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як розповіли харків'яни, то бомж сильно загажує різноманітним сміттям місце свого нового житла, яке прибирати Жилкомсервіс не поспішає. Люди навіть просять двірника за оплату прибрати за бездомним, але марно.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Кожен день робимо заявки на 1562, звертаємося в Жилкомсервіс, просимо двірника прибрати за гроші, але вони лише вертять наші прохання і колективні скарги на довірі справам. При цьому за прибирання прибудинкової території платити зобов'язують всіх мешканців",- обурюються харків'яни.

"Організуєте осбб і самі все розрулюєте. А бомжу пару пляшок і наказ забиратися по хорошому", " Відвезіть його в Національ", " Дак посели бомжа в свою квартиру - вирішуй проблему", " А при чому тут довіра справам", " Заплатіть бомжу і він прибере за собою", - коментували користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові наркоман обчистив касу магазину і зловив миттєву карму- "загубився" в Баку

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові бездомні влаштували "хостел" під ногами у людей-зате на свіжому повітрі

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни захопили благородним вчинком: "бездомні теж хочуть їсти"