У харківському метро, незважаючи на огоромне зростання захворюваності на коронавірус, пасажири продовжують їздити без масок.

Відповідне фото було опубліковано в групі "Х. Харьков" в соцмережі ВКонтакті.

На фото видно, що з чотирьох людей, що сидять поруч у вагоні, лише у двох маска надіта за правилами – вона прикриває і ніс, і рот.

Один з пасажирів зрушив її під ніс, а четвертий повністю проігнорував обов'язковий засіб захисту в громадському транспорті.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові на станції метро "Держпром" копи затримали за відсутність медичної маски засудженого за сепаратизм Гната Кромського, більш відомого як "Топаз".

"Тим часом, "Топазу" дали команду в метро надіти маску, але він її проігнорував і, схоже, отримає штраф",- написав автор.

Харків'яни бурхливо відреагували на новину про інцидент в метро з " Топазом":

"Треба було топазу на пляшку в метро надіти", "краще б дали в "табло"!", "Він повинен отримати термін, а не штраф", "Топаза в утиль, животина".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві на" Вокзальній " пробка з приїжджих-студенти та заробітчани повернулися до столиці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'ян у метро атакують мерзенні кровососи, на ногах немає живого місця-джинси не врятують

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові пасажиропотік в метро впав на 47%. У січні-липні на Харківщині всіма видами транспорту скористалися 190 мільйонів пасажирів