Харків'янин став свідком неприємної картини, того як невідомий чоловік ловив "прихід" у дворі одного з житлових будинків міста.

Відеозаписом поділилися в групі "Х. Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як повідомив автор відео, то дія відбувається на Нетеченській набережній, 22. На відеозаписі чітко видно, як хлопець знаходиться під дією наркотиків, він ледве стоїть на ногах в згорбленій позі і нібито "завис". Також в парі метрів від господаря лежить рюкзак, на який наркоману зараз немає діла.

За словами автора, в цьому ж будинку, нібито живе жінка, яка і поширює наркотичні речовини по всій окрузі. А на відео потрапив, власне, один з передбачуваних клієнтів.

"Наркоман на Нетеченской набережній 22, в п'яти метрах дитячий майданчик. У цьому ж будинку живе літня жінка, яка власне і поширює речовини всім бажаючим",- повідомив автор відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Примітно ще те, що в декількох метрах від хлопця, який "ловить кайф" знаходиться дитячий майданчик. Не сильно приємна картина для маленьких діток.

"Нормально варить то?", " Тьотя молодець, не загубилася з нинішніми пенсіями знайшла доп. заробіток"," Чому їх не можна відстрілювати це ж тварини або на біо матеріал пускати нехай студенти радіють даремне сміття", " Йогою займається", " Але треба плескати тих хто ростить травичку, а це все в порядку речей, рукалицо", " Втомився пацан після роботи", - коментували побачене харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі аптека постачає наркоманів "легальними" наркотиками-потрібно тільки кодове слово

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі накрили смердюче лігво наркоманів-шприци і димедрол по всій школі

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові копи поставили наркоманів "на лічильник" і зібрали сотні тисяч на " Lexus"