Харків’яни втомились чекати на допомогу влади у боротьбі з засиллям наркоманів у під’їздах їхніх будинків та взяли справу в свої руки, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соцмережі.

Так, мешканець будинку на Ювілейному проспекту, який “застукав” у себе в під’їзді наркоманку, яка збиралась відправитись у “нірвану”, вигнав її на вулицю нецензурною лайкою.

#нампишут Проспект Юбилейный, 96/153. Нарики постоянно заходят в подъезд и ширяются. Выгоняем уже пинками, все равно как-то умудряются зайти. Не стесняясь мажут по вене прямо на лестничной площадке! Также рядом с домом появился самоорганизовавшийся рынок. Продавцы тоже не особо стеснительные ребята, справляют малую нужду средь бело дня не отходя от кассы. Пишем во все инстанции, толку 0!

Geplaatst door ХС • Харьков op Dinsdag 6 augustus 2019

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В коментарях дописувачі пропонують наркоманів примусово лікувати, або створити для них спецзаклади.

Нагадуємо, що раніше мер Харкова Геннадій Кернес звернувся до мешканців міста з проханням вносити свої пропозиції щодо боротьби з наркоманами та розпоюдженням наркотиків.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у харківському СІЗО життя "підсолоджують" наркотиками: один дзвінок - і нірвана.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що дніпрянин завів собі кущ конопель замість дівчини: носив на руках, копи не оцінили.