Мер Харкова Геннадій Кернес спростував інформацію про програш Харківської міської ради у Верховному суді концерну "АВЕК".

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомив Кернес, то днями деякі пабліки стали розповсюджувати фейкову інформацію про те, що міськрада програла у Верховному Суді України концерну "АВЕК". І через це дорога через ринок "Барабашово" не може бути побудована.

Але як відповів мер Харкова Кернес - це брехня.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Верховний суд України відправив справу до суду першої інстанції на повторний розгляд. Тобто - у Верховному Суді України ніхто не виграв, і ніхто не програв... Дорога від Салтівки в центр як будувалася, так і буде будуватися. Вона необхідна Харкову і передбачена всіма генеральними планами міста. Ніяких законних підстав для припинення будівництва немає і бути не може. До того ж у рішенні Верховного Суду України про повторний розгляд скарги концерну "АВЕК" в суді першої інстанції про будівництво або заборону будівництва дороги немає ні слова”– написав Кернес.