На Харківщині активісти в серпні зафіксували зовнішню рекламу 9 політичних партій, а також політиків і потенційних кандидатів.

У Харкові масово фіксують зовнішню рекламу партії чинного мера "Блок Кернеса-успішний Харків". Його зображення є не тільки на білбордах і сітілайтах. Численна реклама цієї партії є в громадському транспорті, на території приміських автобусних терміналів в парках і скверах, де встановлюють спеціальні прозорі рекламні стенди. Також рекламними плакатами політичної сили Геннадія Кернеса завішані і під'їзди багатоповерхівок, передає mykharkov.

джерело: Depo.Харків
джерело: Depo.Харків

Партія "Слуга народу" на білбордах використовує жовто-зелений фон, а також напис " УКРАЇНА-це ти!", "Зе! місцеві, Слуга народу"» Подібні борди є як у Харкові, так і по всій області.

На білбордах фіксували зображення голови Харківської ОДА Олексія Кучера, його першої заступниці Тетяни Єгорової-Луценка, депутата Верховної Ради Павла сушка, мера Ізюма Володимира Марченка, Люботинського мера Леоніда Лазуренка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На білбордах політичної сили "Перемога Пальчевського «використовують фотографію лідера партії Андрія Пальчевського з гаслом" єднайтеся!».

джерело: Depo.Харків
джерело: Depo.Харків

На території області фіксували і борди із зображенням народного депутата України Юлії Світличної з гаслом:»гідне завтра".

Вона очолює іменну регіональну партію " Блок Юлії Світличної разом!».

джерело: Depo.Харків
джерело: Depo.Харків

В Ізюмі встановлено борд партії "Нові обличчя". Крім того, в області є білборди партії «європейська солідарність».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернеса застукали за улюбленим заняттям чоловіків

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Закарпатті "слуги народу" провели "роботу над помилками" - " де кома?"

Також «Знай.иа " писав, що Кучер показав Кернесу, у кого більше стовпів у Харкові