Департамент комунального господарства Харківської міськради планує витратити 25,8 мільйона гривень на ремонт пішохідної доріжки в Немишлянському районі.

Відповідний тендер опублікувавши на сайті електронних закупівель ProZorro, пише NewsRoom.

Відремонтувати планують ділянку між вулицями Петра Григоренка, 11 і Харківських Дивізій, 14 (Загальна протяжність — близько одного кілометра).

За умовами тендеру, підрядник повинен провести земельні роботи, вивезти сміття, вирівняти ділянку і покласти новий асфальт, обладнати систему водовідведення, встановити новий бордюр, постелити газон, посадити 45 кущів бузку і стільки ж беріз.

Аукціон запланували на 2 вересня цього року. Завершити реконструкцію планують до кінця 2021 року.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

ремонт дороги, скріншот з відео
ремонт дороги, скріншот з відео

Нагадаємо, мерія Харкова витратить на ремонт парку біля ДК "Металіст" понад 48 млн грн.

Департамент комунального будівництва міськради планує витратити 48 мільйонів гривень на капітальний ремонт парку по вулиці Плеханівській, 77.

За умовами договору, підрядник до 31 грудня 2021 року зобов'язаний провести на території парку земельні роботи. Обладнати ділянку для вигулу собак. Встановити дитячий майданчик. Побудувати спортивний майданчик. Обладнати фонтан з підсвічуванням, а також провести в парку роботи з електрифікації та озеленення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес поселить харків'ян у" мурашник " замість тубдиспансеру

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес спустить у фонтан 40 мільйонів перед виборами

Також «Знай.иа " писав, що Кернес посадить харків'ян на "золоті" лавки за 19 мільйонів -" не тисне?"