У метро Харкова пенсіонер зробив зауваження хлопцеві, який сидів поруч, за відсутність захисної маски. Дідусь звинуватив його в тому, що він "дихає на нього ковідом".

Відео інциденту зняли очевидці і виставили в соціальні мережі.

Хлопець зайшов у вагон поїзда метро без захисної маски, але в навушниках і з кавою в руках. Він сів поруч з літнім чоловіком. На кадрах видно, як дідусь висловлює невдоволення через відсутність маски у хлопця, який пив каву, сидячи на сидінні поруч.

Зокрема, пенсіонеру не сподобалося, що молода людина порушує правила карантину і, можливо, вже заражає інших.

"Щоб ти подавився! Ти на мене дихаєш, сволота ти, своїм ковідом! Вийди геть з вагона" – заявив пенсіонер, сказавши юнакові забиратися геть.

Хлопець без маски спочатку зняв навушники і здивовано перепитав: "Чого ви від мене хочете?". Однак потім все ж пересів на інше місце.

Користувачі Мережі стали активно коментувати конфлікт у метро:

" Інтересно, старий маразматик ходив в масці в 2016-18 , коли була кір , дифтерія . Або його тільки коронавірус турбує?", "Як пацик в местро без маски зайшов.Працівники метро не пускають без масок.", " Ясно, промитий совок, якому просто нудно...", " Красунчик, без маски з кавою", " Короновірус головного мозку", " цей дід з ранку до ночі катається і з усіма сперечається ".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янка влаштувала "заплив" в масці-безпека-перш за все

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хворий харків'янин без маски влетів на 17 тисяч, гримить скандал: "я - астматик!"

Також «Знай.иа " писав, що Кияни масово "забили" на карантин у метро - " Соцдистанцію замовляли?"