Володимир Зеленський здійснить візит до Харкова. Про це, посилаючись на власні джерела, розповіли у виданні NewsRoom.

Повідомляється, що президент України Володимир Зеленський приїде до Харкова з візитом вже цього місяця. Згідно з інформацією джерела видання, захід заплановано на 23 серпня.

Читайте Знай в Google News!

Метою візиту президента, згідно з попередньою інформацією, стане участь у відкритті реконструйованої будівлі БТІ і фонтану в сквері на площі Свободи.

Крім цього Володимир Зеленський огляне сад Шевченка. Також можливий візит глави держави в зоопарк Харкова.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після цього Володимир Зеленський привітає жителів Харкова з 77-річчям визволення міста від фашистських загарбників.

У прес-службі Харківської ОДА на даний момент немає ніякої інформації про візит президента. Також, про це немає інформації і в прес-службі ОПУ.

Володимир Зеленський, фото ілюстративне: сайт президента України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі знову чекають президента України, Володимира Зеленського. Які у нього цілі і коли це станеться.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський терміново звернувся до Лукашенка через протести в Білорусі. Глава держави закликав наших сусідів до максимальної толерантності, терпимості та відмови від вуличного насильства. А також до максимально відкритого, нехай і складного, діалогу.

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленський попередив українців про неминучу небезпеку. На думку президента, українцям необхідно пояснити роботу адаптивного карантину, незважаючи на їх відповідальність.