У Харкові знайшли гранату посеред міста. Про це розповіли на сторінці поліції Харківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в поліцію надійшло повідомлення про те, що біля однієї з багатоповерхівок Харкова була помічена підозріла коробка.

За місцем виклику відразу ж вирушили співробітники поліції і команда вибухотехніків. По прибуттю сапери оглянули підозрілу коробку.

Читайте Знай в Google News!

Всередині виявилися патрони для будівельного монтажного пістолета, поржавілий корпус ручної гранати "Ф-1" часів Другої світової війни, а також паспорт і трудова книга, які належать 79-річному чоловікові. Ім'я власника документів не повідомлялося.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

повідомлення: Facebook

Інформація про те, як коробка з цим вмістом виявилася поблизу житлового будинку відсутня. Правоохоронці з'ясовують всі обставини події.

До публікації в поліції додали кілька знімків, на яких можна побачити вміст коробки в тому числі і корпус гранати. На фото можна помітити, що він повністю покритий іржею і в ньому відсутній детонатор, тому небезпеки знайдена граната не несе.

вміст коробки, фото: Facebook поліція Харківської області

вміст коробки, фото: Facebook поліція Харківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у центрі Києва, неподалік станції метро "Хрещатик", поліція перевірила анонімний дзвінок про мінування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Пракарпатті було скоєно замах на життя судді. Вночі з 9 на 10 серпня невідомий встановив розтяжку перед гаражем чоловіка.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві загорівся автомобіль кросовер Tesla Model X, який належить колишньому керівнику офісу президента України Андрію Богдану.