Стало відомо про те, що в Харківській області під час зварювальних робіт стався вибух. Одному з чоловіків відірвало руку.

Таким чином, повідомляється, що в Першотравневому районі під час зварювальних робіт стався вибух, в результаті якого помер один з чоловіків, який знаходився практично в самому епіцентрі.

Вибух стався 8 серпня в селі Семенівка. В результаті чоловікові відірвало дві ноги і ліву руку, повідомили в прес-службі Первомайського відділу ГУНП в Харківській області.

Після цього, в прес-службі додали, що чоловік, у віці 39 років, займався зварюванням тракторної косички, і раптом, стався вибух.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Потерпілий був екстрено доставлений в лікарню з травматичною ампутацією кінцівок. Він був у вкрай важкому стані. Через деякий час він помер, як зазначили в поліції Харківської області.

На даний момент фахівці намагаються встановити всі обставини цієї страшної трагедії.

Нагадаємо:, що раніше стало відомо про ще один вибух. У Львові сталася жахлива НП, прогримів потужний вибух на хімзаводі.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що в понеділок, 3 серпня, у Львові на хімзаводі прогримів потужний вибух. Вибухова хвиля була настільки потужною, що вибила вікна в будівлі. На заводі кажуть, що вибухнув холодильник у цеху повітроделення.

Нагадаємо, що столичний бізнесмен, віце-президент боксерського клубу Ігор Плекан став жертвою нападу кілерів. Його розстріляли на очах у семирічного сина. Дитину кілери відпустили - він прибіг додому до матері.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Полтаві псих з гранатою взяв у заручники поліцейського, погрожує підірвати-перші подробиці