Стало відомо про те, що на Салтівці, що в Харкові, одну з вулиць перекрили через гранату.

Таким чином, повідомляється, що на вулиці Амосова знайшли предмет, який дуже сильно схожий на гранату. Очевидці пишуть, що на місце екстрено прибули сапери, які і повинні будуть знешкодити цей предмет.

Про це повідомляти Telegram-канал "Труха".

Передплатники повідомляють, що поруч з квітковим магазином лежить граната. Поліція оточила все по периметру. Сапери вже в дорозі",- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Виходячи з попередньої інформації, граната виявилася страйкбольною.

Але, варто відзначити, що злякалися всі знатно, і якби це була звичайна граната, то ще невідомо, чим би це все закінчилося. Жертв могло бути кілька десятків.

Нагадаємо, що раніше, 3 серпня, в Києві стався вражаючий інцидент. Людина у відділенні банку загрожує бомбою, поліція почала переговори.

Читайте Знай в Google News!

Відзначається, що чоловік у віці до 35 років сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і попросив викликати поліцію. Після цього на вказане місце оперативно виїхали правоохоронці, а працівники банківської установи покинули приміщення. Керівник відділення залишилася за власним бажанням у відділенні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Київський банк захопив терорист з гранатою, погрожує підірвати разом із заручниками-перші подробиці.

Як повідомляє портал Знай.иа, "Полтавського терориста" Скрипника ліквідували на 9 день пошуків: "він сам обрав свій шлях..."

Також Знай.иа писав, що Заплатили великі гроші: "спільник" Луцького терориста Кривоша вийшов на свободу. Заставу за чоловіка внесли родичі