Під Харковом у Безлюдівському кар'єрі потонув 10-річний хлопчик. Трагедія трапилася 9 серпня близько 16:00.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Як розповів голова Харківської районної держадміністрації Артур Товмасян, дитина на пляжі перебувала одна, пізніше цю інформацію підтвердили в пресслужбі екстреної допомоги та медицини катастроф.

Пляжі, скріншот: Youtube
Пляжі, скріншот: Youtube

"О 16:20 до служби "103" надійшов виклик. Через три хвилини, прибувши на місце виклику і провівши реанімаційні заходи, бригада ЕМП, на жаль, вже констатувала біологічну смерть дитини. З'ясувалося, що 10-річний хлопчик перебував на пляжі один. З води його витягли небайдужі громадяни. Тому, шановні батьки, ніколи не залишайте своїх дітей без нагляду, особливо біля водойм", - повідомили у Харківському центрі екстреної допомоги та медицини катастроф.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

З води хлопчика, який був уже без свідомості, витягнув чоловік.

"Чи то захлинувся, чи то вдарився. "Швидка" відкачувала і потім відвезла",- доповнили очевидці.

У поліції повідомили, що дитина під час купання захлинулася.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень Харківського відділу поліції. Обставини трагедії встановлюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом потонув школяр, батьки не вірили до останнього-тіло знайшли в дивному місці

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові підліток зірвався з дамби і пішов під воду, тіло дістали водолази-мати не в собі від горя

Також «Знай.иа " писав, що Під Харковом хлопчик пішов на дно разом з дірявим човном-брат і сестра всі бачили