У Харкові один із закладів пропонує своїм відвідувачам сумнівну послугу – примусовий «душ» під час дощу. Про це повідомляють самі харків'яни в телеграм-каналі «Народний ревізор».

Наголошується, що мова йде про заклад торговельної мережі «Кулиничі», розташованому на Героїв Праці.

«Дощ посеред кав'ярні. У закладі явно протікає дах, але, незважаючи на це, ніхто навіть не думає призупинити роботу і усунути проблему. Замість цього вода потрапляє на робочі поверхні і людей, а ще можна легко послизнутися», - пишуть обурені автори повідомлення.

Харків'яни також припускають, що «мабуть, таким чином відвідувачам пропонують охолоне в спекотні літні дні».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На опублікованих кадрах – приміщення кав'ярні, в якому зі стелі тече дощова вода, на підлозі вона вже встигла зібратися у величезну калюжу. При цьому підлога в кав'ярні вимощений кахельною плиткою, і цілком може опинитися слизьким в таких умовах. Крім того, навряд чи відвідувачам доставляє задоволення дощовий потік, що потрапляє їм за комір.

Нагадаємо, Карпати накрили смерчі з градом - страшніше потопу, українці в жаху. Очевидцю відразу довелося бігти до укриття, ближче до скель, так як з неба в добавок до всього на нього почав падати немаленький град.