Поліція Полтавської області пообіцяла грошову винагороду за допомогу в затриманні Романа Скрипника, який утримував у заручниках поліцейського.

Про це повідомив прес-офіцер Головного управління Національної поліції у Полтавській області Роман Гришин., пише УНІАН.

Розмір фінансової винагороди зараз стверджується.

"Сьогодні ми оголосимо про те, що за інформацію, яка приведе до затримання особливо небезпечного злочинця, поліція заплатить грошову винагороду. Суму поки я назвати не можу, це питання якраз зараз узгоджується", - розповів він.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами
Показати ще

За інформацією Гришина, зловмисник вже оголошений в розшук і сьогодні всі відділи поліції отримають на нього орієнтування.

Відомо, що Скрипник ховається в полях і лісах Полтавської області. Шукають його за допомогою тепловізорів, авіації і кінологів.

Нагадаємо, 23 липня в Полтаві невідомий чоловік спровокував конфлікт на території заводу, а потім взяв в заручники співробітника поліції, який приїхав на виклик. На вулиці Остапа Вишні проводилася спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинив опір і погрожував співробітникам поліції гранатою.

Після переговорів чоловік відпустив співробітника кримінальної поліції і замість нього взяв у заручники начальника карного розшуку і виїхав на поліцейській машині у бік Києва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терорист Скрипник сховався під Полтавою у кукурудзі - копи прочісують поле з дрона і вівчарками

Як повідомляє портал «Знай.ua» Залучена Нацгвардія і квадрокоптеры: знайшли машину "полтавського терориста", пошуки зловмисника тривають досі

Також «Знай.ua» писав, що Терорист Скрипник з Полтави відпустив заручника і сховався в лісі, ЗМІ