Терорист, який погрожує підірвати себе разом з топ-поліцейським Полтавщини висунув свої вимоги.

Про це повідомляє телеграм-канал Klymenko Time.

Так, правоохоронці Полтавщини розповіли, що основна вимога полтавського терориста Романа Скрипника, який взяв у заручники поліцейського - це не садити його у в'язницю. Адже його затримували на викраденні авто.

Полтавський терорист їде в Київ


Раніше стало відомо, що полтавський терорист був засуджений за двома статтями кримінального кодексу:

- стаття 185 «Крадіжка»;
- стаття 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Відзначимо, що зараз автомобіль із заручником рухається польовими дорогами у Решетилівському районі. Недалеко від розташування зловмисника знаходиться траса на Київ. Раніше повідомлялося, що полтавський терорист має намір їхати в столицю. Чоловік із заручником і гранатою їде на службовому автомобілі ВАЗ-2115.

Фото: прес-служба поліції у Полтавській області.


Нагадаємо, на вул. Остапа Вишні проводиться спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір і погрожує співробітникам поліції гранатою.

Правоохоронці оточили територію навколо адміністративного суду. З чоловіком, який погрожує підірвати гранату ведуть переговори.

Скріншоти

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпропетровській області через зсув ґрунту в піщаному кар'єрі загинуло двоє людей.

Також Знай.uа писав, що в Одесі на одному з пляжів загинув 12-річний хлопчик, який намагався втекти від охоронця.