У середу, 22 липня, стало відомо про масштабну пожежу на Харківщині - спалахнуло пшеничне поле.

Про інцидент повідомляє ГУ ДСНС України в Харківській області.

"О 13:57 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу на Бєлгородському шосе поблизу селища Слатіно Дергачівського району. На місці стало відомо, що в полі горить пшениця на корені. Площа пожежі склала 3 га", - уточнюють надзвичайники.

Під Харковом згоріло поле пшениці, фото: ДСНС Харківщини

Уже за годину після прибуття рятувальників пожежу локалізували, а через дві години вогонь було ліквідовано повністю.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Причина загоряння та завдані збитки наразі встановлюються, на місці інциденту працюють експерти.

Під Харковом згоріло поле пшениці, фото: ДСНС Харківщини

Варто нагадати, що в курортній Кирилівці, то в Запорізькій області, прогримів вибух. Трансформатор вибухнув і почав горіти.

Таким чином, повідомляється, що в курортному селищі Кирилівка, на Федотовій комі прогримів вибух. Трансформатор, який там знаходиться, загорівся, що і призвело до масштабної пожежі.

В Запорізькій області загорівся трансформатор, фото: РИА-Мелітополь

Нагадаємо також, що раніше стало відомо про те, що в Харкові автобус спалахнув на ходу, життя пасажирів оцінили у 8 гривень.

Як повідомили на сторінці Брутальний Харків у соціальній мережі фейсбук, займання сталося в Солоницівці. Першим увагу на те, що з транспортним засобом коїться щось недобре, звернув увагу водій автомобіля, який їхав за автобусом. Він почав сигналити, але ніхто не звернув на нього уваги.

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром електричка розвалилася на ходу - вагони розсипалися, як картковий будиночок

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові помічений «21-й пасажир трамвая», - зацепер, який вирішив покататися на сходах громадського транспорту, не думаючи про власну безпеку. Крім того, з ним був хтось менше зростанням, - імовірно, дитина

Раніше «Знай.ua» писав, що В метро Харкова назріває скандал і бунт співробітників. Все із-за того, що їм не виплачують зарплати з березня місяця. Співробітників залякує начальство і загрожує звільненням, тому багато відмовилися говорити про проблеми підприємства.