Сьогодні вдень, 22 липня, співробітники харківського підшипникового заводу заблокували вхід, через який вивозять продукцію підприємства.

У Telegram-каналах, присвячених Харкову, з'явилися відео з місця дії.

Зараз працівники заводу вимагають зарплату, яку там деяким не виплачують з жовтня минулого року. Люди обурені і відзначають, що акції під облдержадміністрацією ні до чого не привели.

“Колектив підшипникового заводу заблокували виїзд продукції з підприємства, що вимагають виплатити зарплату!!! Деяким не платять з жовтня 2019 року. Пікет біля ХОДА результатів не дав”, - свідчить підпис під одним з відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коллектив подшипникового завода заблокировали выезд продукции с предприятия, требуют выплатить зарплату!!! Некоторым не платят с октября 2019 года(( Пикет возле ХОГА результатов не дал.

Geplaatst door ВЕХА op Woensdag 22 juli 2020

На другому ролику вже з території заводу видно, що люди пішли вже на крайні заходи. Керівник підприємства зазначає, що вони порушують черговий закон, але на працівників його доводи не діють.

У пресслужбі індустріальної групи "УПЕК", до складу якої входить завод, на даний момент нам не змогли дати офіційний коментар з приводу події, пообіцявши надати інформацію пізніше.

Харківський підшипниковий завод - єдине в Україні підприємство, що спеціалізується на випуску підшипникової продукції. За інформацією Харківської ОДА, заборгованість по виплаті заробітної плати там складає 43,8 мільйона гривень. З початку року борг перед працівниками підприємства збільшився майже на 15 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 17 липня під стінами Харківської обласної держадміністрації працівники підшипникового заводу вже проводили пікет. Тоді мітингувальники відзначили, що за 9 місяців їм заборгували 44 млн грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Хмельницькому громадяни вийшли на мітинг проти того, щоб діти навчалися дистанційно і далі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Семеро чоловіків у віці 20-46 років зламали намет активістів, які виступають проти будівництва нової дороги через ТЦ "Барабашово"

Також «Знай.ua» писав, що Хабаровськ Matters у Росії ціле місто повстав проти режиму "царя-самодура" Путіна