У Харкові в квартирі поліцейські виявили мертвого чоловіка поруч з жінкою, яка вбила його тиждень тому.

Про це повідомляє прес-служба поліції в Харківській області.

Як стало відомо, повідомлення надійшло 18 липня від сусідки, що у квартирі будинку, розташованому по провулку Резніківському, відчувається неприємний запах.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Прибувши на місце у будинку правоохоронці виявили тіло 49-річного чоловіка з численними колото-різаними тілесними ушкодженнями. В квартирі також знаходилася 57-річна жінка. Вона розповіла, що 10 липня під час розпиття алкоголю зі своїм співмешканцем виникла сварка, в ході якої вона вбила чоловіка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Слідчим факт події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінка затримана в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Досудове слідство триває.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Нагадаємо, Харкові жінка задушила 10-річного сина, після чого покінчила з собою.

За даними правоохоронців, трагедія сталася увечері 13 липня, 37-річна жінка задушила сина, після чого порізала собі вени і померла від втрати крові. На місці події поліцейські знайшли передсмертну записку, яку і залишила загибла.

"Зі слів сусідів, жінка вела себе адекватно, не зловживала спиртними напоями. Вона часто просила гроші в борг і завжди повертала їх. Також працівники поліції з'ясували, що останні пів року харків'янка мала фінансові проблеми, брала кредити і не могла їх самостійно повернути, тому перебувала в депресивному стані. До адміністративної та кримінальної відповідальності жінка раніше не притягувалася",- повідомили в поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Чернівцях 18 липня, по вулиці Небесної Сотні відбулася раптова сварка між чоловіками, яка переросла в бійку, в результаті якої один з учасників конфлікту був убитий з невстановленої зброї

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Польщі жорстоко вбили українську заробітчанку, дворічний хлопчик залишився сиротою — затягнув у будинок

Також «Знай.ua» писав, що дискотека під Києвом закінчилася трагедією. Там по-звірячому побили молодого хлопця, після чого він на жаль отримав травми, несумісні з життям