Трагедія трапилася 12 серпня в місті Балаклія Харківської області. Слідство з’ясувало, що до потерпілого прийшов знайомий, і вони влаштували застілля зі спиртним, повідомляє ГородХ.

В ході застілля між товаришами виникла сварка. Недовго думаючи, гість схопив ніж зі столу та наніс кілька смертельних поранень своєму товаришу, після чого втік.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили тіло 36-річного чоловіка. Він загинув у власному будинку від отриманих травм.

В ході розшуку поліцейські швидко розшукали вбивцю. Ним виявився 35-річний раніше судимий місцевий житель.

Правоохоронці повідомили, що за даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вбивці загрожує до 15 років в'язниці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, нещодавно в Одесі затримали чоловіка, який після невдалого пограбування скинув свою ексдружину з балкону.

Знай.ua також повідомляв, що у Львові п'яна жінка зарізала пенсіонера.

Нещодавно Знай.ua стало відомо, що вбивця 11-річної Даші Лук'яненко вийде на волю.