Відкритий аматорський чемпіонат України з гольфу проводився у форматі «ігри на удар». Учасникам було необхідно тричі пройти поле з 18 лунок, пара якого (розрахункова кількість ударів для проходження) становить 72. Гравець, з найменшою кількістю ударів за три раунди, ставав переможцем.

аматорський чемпіонат України, скріншоти

Харків'янин Іван Маловічко завершив триденний турнір з результатом 216 ударів, що дорівнює пару поля. Срібним призером став 13-річний киянин Михайло Голод, зробивши на 12 ударів більше. Третє місце дісталося ще одному представнику Харкова, Федору Каргаполову. Він зробив 241 удар.

аматорський чемпіонат України з гольфу, скріншоти

Тижнем раніше в Козині Київської області жіноча збірна харківського клубу виграла командний чемпіонат країни з гольфу серед аматорів. Маловічко і Каргаполов стали срібними призерами у складі чоловічої збірної харківської.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Нагадаємо, що даму, яка суворо слідуює карантинним правилами, помітили, що купається у водоймищі в Харківській області.

Харків'янка пішла купатися не тільки в капелюшку і сонячних окулярах, уберегающих її від сонячних променів, але і в медичній масці. Мабуть, жінка вирішила не обмежуватися дотриманням соціальної дистанції і вирішила вдатися до додаткових методів захисту від вірусів.

Як повідомлялося раніше, у Харкові з-за реконструкції "круглого ринку", стихійна торгівля переїхала під вікна найближчого житлового будинку.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Збагатився завдяки хламу: чоловік знайшов в старих часах справжній скарб

Також «Знай.ua» писав, що Дніпряни занудьгували за 90-ми - на ринку засікли справжній скарб часів "варенок" і "блайзерів"