Харків'янин став свідкам неприємної картини того, як невідомий чоловік ловив "приходи" напівголим на лаві біля одного з житлових будинків міста.

Відео поділилися в телеграм-каналі "Kharkiv Journal".

На опублікованих відеокадрах - напівголий чоловік в одних трусах, явно накачаний наркотичними речовинами. Як вірно підмітив автор відео, то герою "начебто і добре, а начебто й погано". Наркоман не в змозі всидіти на місці і постійно неприродно рухається, корчачи гримаси.

"Ось такий «COVIDman» був помічений нещодавно на теренах нашого міста, парніше начебто і добре, а начебто й погано, потрібні незалежні експерти по засудженню, або схваленню",- прокоментував відео автор.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Можна лише здогадуватися, чим саме накачався герой відео.

Нагадаємо, у Тернополі правоохоронці затримали чоловіка, який влаштував собі справжній город на даху дев'ятиповерхівки, де вирощував коноплю.Про це повідомила прес-служба поліції Тернопільської області.

Як зазначається, з санкціонованим обшуком до чоловіка з Тернополя завітали копи, адже останній підозрювали у переховуванні зловмисника, причетного до зґвалтування, а також викрадення і підпалу автомобіля.Правда, вони знайшли зовсім не те, що очікували. Так, зловмисник за час карантину влаштував собі город на дев'ятому поверсі і вирощував коноплю.

Так само, раніше ми писали, що в Ірпені Київської області напівголий наркоман вимагав у лікарів в поліклініці дозу метадону, а після відмови повністю роздягнувся.

Лікарі вели себе досить спокійно, але при цьому викликали на місце події поліцейських. Прибулі правоохоронці швидко розібралися з наркоманом, скрутивши його і відправивши в наркологічне відділення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі аптека постачає наркоманів "легальними наркотиками - потрібно тільки кодове слово

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Запоріжжі накрили смердюче кубло наркоманів - шприци і димедрол по всій школі

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові копи поставили наркоманів "на лічильник" і зібрали сотні тисяч на "Lexus"