Увечері, 13 липня в Харкові пройшла потужна злива, після якої по місту не можна було ні проїхати, ні пройти. Із-за дощу і непрацюючої зливової каналізації затопило не тільки дороги, але і деякі під'їзди і навіть гуртожитки.

Відеодоказом поділилися в групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

На відео гуртожиток Харківського університету Повітряних сил після зливи, яка обрушилася на місто днями.

Мешканці цього гуртожитку показали масштаби підтоплення. Вода стікає по стелі і стінам, далі вона потрапляє в тази і відра, які підставили спеціально для дощової води. Що діється на підлозі будівлі - можна тільки здогадуватися.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Так виглядав гуртожиток Харківського університету Повітряних сил після дощу",- повідомили під відео.

Нагадаємо, ввечері, 13 липня в Харкові пройшла потужна злива, після якого по місту не можна ні проїхати, ні пройти. Із-за дощу і непрацюючих лівнівок дороги сильно затопило, і після цього по місту можна пересуватися тільки вплав.

Але не обійшлося в місті і без сміливих харків'ян. Наприклад, у Харкові був помічений автомобіль Запорожець, який проїхався по затопленій дорозі не боячись замочити "ніжки", поки іномарки були паралізовані через стихії.

Відеороликом "плаваючого" Запорожця поділилися на телеграм-каналі ВІХА(Харків).

Рясний дощ у Харкові побив рекорд в 1881 році. На Харківщині через негоду знеструмлено 50 підстанцій - триває відновлення електропостачання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальники Кернеса забили болт" на потопаючих харків'ян - дика сморід і води по коліно

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків перетворився на Венецію і пішов під воду після потужної зливи - води по коліно

Також «Знай.ua» писав, що Запорожці плавають в під'їзд, поки мер Буряк обіцяє полагодити зливову каналізацію