Автомобільні номери, втрачені внаслідок негоди, що обрушилася на Харків з 13 на 14 липня, будуть повернуті їх законним власникам.

Про це розповіли в прес-службі патрульної поліції в Харківській області.

В управлінні патрульної поліції знаходяться 14 втрачених номерних знаків. Їх знайшли після дощової ночі.

У звичайний час такого великого "улову" немає.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"У більшості випадків, або люди, які поліцію на вулиці бачать, кажуть знайшли номерний знак, або патрульні поліцейські під час патрулювання виявляють. Буває, знайшли номерний знак, зателефонували на 102, сказали. У звичайний час такої кількості немає, а сьогодні вночі була негода і люди з-за цього трохи постраждали", — розповів прес-секретар патрульної поліції в Харківській області Дмитро Гайдук.

Зазначені номерні знаки перебувають в управлінні патрульної поліції в Харківській області на вулиці Шевченка, 26.

"З собою потрібно мати документ, що підтвердить, що державний номерний знак належить саме вам", - написано в повідомленні.

Нагадаємо, заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров під час брифінгу заявив, що в Україні планують відмовитися від видачі номерних знаків у держустановах. Зате дозволять громадянам самостійно одержувати їх по техпаспорту.

"Це буде значно простіше, значно зручніше для людини, оскільки можна буде обирати не той номерний знак, який фізично знаходиться в тому сервісному центрі, а той номерний знак, який ще не зайнятий і не встановлений на інші транспортні засоби. Відкривається величезна можливість для вибору", – сказав Сергій Гончаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям у згорілому будинку виявили крадені номери - "Кубло для бомжів і злодіїв"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Реєстраційні номери на автомобіль в Україні: як отримати, що означають і скільки коштують

Також «Знай.ua» писав, що "Дорожче, ніж машина": любителя "блатних" автономерів українці підняли на сміх