Вчора ввечері, 13 липня в Харкові пройшла потужна злива, після якого по місту не можна ні проїхати, ні пройти. Із-за дощу і непрацюючих зливових каналізацій затопило дороги, тепер по Харкову можна пересуватися тільки вплав. Найкмітливіші городяни навіть дістали човни надувні матраци.

Починаючи з 10 годин вечора користувачі соцмереж почали ділитися відео затопленого міста. У Харкові пустилася злива, а міські комунікації не витримали стихії. Величезні калюжі, що нагадують озера, розлилися на Клочківській, Московському проспекті, на Новій Баварії і біля Центрального ринку.

За традицією "поплив" ринок "Барабашово". Навіть у центрі міста тротуари пішли під воду.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

В деяких місцях вода піднялася до 40 сантиметрів, а десь і більше, увечері на Клочківській дістали човен, а на "Барабашово" з ранку розсікають на фламінго.

"Серфинг біля Хнатобу або історія про те як Лудший на світі мер успішного міста не зміг поставити ливневки,"- коментували свідки в соцмережах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'ян накрила потужна злива з градом - бережіть голови

Як повідомляє портал «Знай.ua» Запоріжжя пішло під воду - сумна доля Прикарпаття перед очима

Також «Знай.ua» писав, що Столиця потонула після зливи - під воду повністю пішов підземний перехід, людей дістають з транспорту