У Харкові кінотеатрам дозволили повернутися до повномасштабної роботи, незважаючи на те, що в місті досі діють карантинні обмеження. Про це повідомили в міській раді.

Наголошується, що відвідувати кінотеатри можна відвідувати тільки з дотриманням безпечної відстані між глядачами. Відвідувачі обов'язково повинні бути в захисних масках, а зали – дезінфікуватися після кожного сеансу.

При цьому обмеження, введені на період карантину, для інших розважальних закладів посилили – їм дозволили працювати тільки до 23:00.

Відповідне рішення прийняли на засіданні Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вчора, 10 липня.

За словами першого заступника мера міста Ігоря Терехова, епідемічна ситуація в Харкові значно погіршилася. За період з 2 по 8 липня в місті виявлено майже три сотні нових випадків зараження коронавірусом, і це майже 90% всіх фактів інфікування в регіоні за цей час.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кернес влип у гучний скандал з аннексированным Путіним Кримом: "Мали право"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес "надоверялся" справах і згодував два мільйони нової партії - вибори на носі

Також «Знай.ua» писав, що Наповнений амбіціями Кернес наїхав на "вуйко" Садового - "Не склалося відразу..."