Даму, яка суворо слідуює карантинним правилами, помітили, плаваючою у водоймищі в Харківській області.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Х**ва Україна.

Харків'янка пішла купатися не тільки в капелюшку і сонячних окулярах, уберігающих її від сонячних променів, але і в медичній масці. Мабуть, жінка вирішила не обмежуватися дотриманням соціальної дистанції і вирішила вдатися до додаткових методів захисту від вірусів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ще один випадок дбайливого ставлення до себе і оточуючих помітили на Харківщині.В принципі, соціальної дистанції на пляжі було б цілком достатньо, але жінка не захотіла знімати захисну маску навіть у воді",- написали у телеграм-каналі.

Нагадаємо, раніше міністр охорони здоров'я України заявляв, що носити маску на пляжі необов'язково, але при цьому необхідно дотримуватися дистанції 1,5 метра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі олень паркування помстився за штраф інспектору зламаним носом

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві голий чоловік влаштував видовищний втеча з инфекционки - світил причандалами замість ліхтаря

Також «Знай.ua» писав, що "Голі" харків'яни зупинили електричку - ні маски, ні проїзду