В Харківській області батьків притягнуть до відповідальності за фото дитини на залізничних шляхах.

Про це повідомили в Сахновщинському відділі поліції ГУ НП України в Харківській області.

Як стало відомо, співробітник ювенальної превенції виявив в соціальній мережі Instagram фотографії 10-річної мешканки смт Сахновщина, які були зроблені в небезпечних для життя місцях. Зокрема, на одному з фото дівчинка лежить на залізничних шляхах.

Батьків дівчинки притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 184 Купап, матеріали направлені в Сахновщинський районний суд. З дитиною провели профілактичну бесіду.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Інтернет-користувачі почали активно коментувати дану новину, яка швидко розлетілася по всіх групах:" Вона ж в курсі як влаштована каналізація в поїзді?!", "У мене теж є така фотка на залізниці, чому моїх предків не судять?", "Пам'ятаю, років 10 тому мода була, кожна тпха так фоталась. Щас вже вони виросли в органи опіки пішли працювати судячи з усього", " я свого теж знімав так, ну і шо?? це було безпечно, я був тверезий. поїзд година в годину. До**алися готові до всього...", " Так треба закрити Жд терміново, скасувати всі рейси, поки не зупиняться лежать".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові банду малолєток застукали в під'їзді за ганебним заняттям - розбіглися, як таргани

Як повідомляє портал «Знай.ua» Небезпечні батути - що потрібно перевірити батькам для здоров'я дитини

Також «Знай.ua» писав, що Киянин повторив ефектний трюк людини-павука, українці не оцінили, - "Казковий д...б"