У Харкові одна парочка без комплексів вирішила злягтися прямо в самому центрі міста.

Про це розповіли свидители в Телеграм-каналі Kharkiv Journal.

На відеоролику можна помітити досить захоплену один з одним пару, яка віддалася плотських утіхам спершись на автомобіль. Все відбувалося на очах у великої кількості харків'ян.

Що було в голові у цих людей або що спонукало їх зайнятися коханням в громадському місці - невідомо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"18+ Вчора ці примати вирішили злягтися прямо в центрі Харкова на Хатобі, що в голові у цих відморозків?",- обурився автор.

Нагадаємо, у Великобританії мешканка графства Ессекс змогла зняти на камеру, як порушники карантину зайнялися інтимними втіхами прямо в місцевому парку "Торндон Кантрі".

Британка гуляла по парку, коли помітила в траві оголену пару. Правопорушники займалися любов'ю, не звертаючи уваги на інших відвідувачів парку.

"І ця хвора парочка думала, що злягатися у родинному парку в 11 ранку, та ще й на очах у дітей, — це нормально. Так, нам дозволяють займатися спортом на вулиці, але, очевидно, що їх активність вимагала приватності. На щастя, патрульні оглядали парк і піймали їх"- розповіли свідки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яна вчителька похвалилася оральним сексом з 15-річним хлопчиком - педагог з 29-річним стажем

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зате без "букету" - відсутність сексу таїть в собі велику небезпеку, перелік наслідків вас шокує

Також «Знай.ua» писав, що У Тернополі п'яну компанію засікли за ганебним заняттям - робили це голими з телефоном