В селі Слобожанське Харківського району поліцейський кинув у воду дитину.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова місцевої РДА Артур Товмасян, пише NewsRoom.

"Один з чоловіків, який, за словами очевидців, був п'яний, кинув у воду дитину. На щастя, дитина не постраждала і з нею все добре. Те, що сталося, неприйнятно і не повинно більше повторитися. Винуватець інциденту працює помічником чергового в Липецькому відділенні поліції", - написав чиновник.

За словами Товмасяна, правоохоронці вже почали перевірку і опитують свідків того, що сталося. В подальшому може бути прийнято рішення про звільнення поліцейського. У прес-службі "главку" підтвердили цю інформацію. Зараз співробітник сектору реагування патрульної поліції не відсторонений від роботи. Службове розслідування за фактом його дій знаходиться під особистим контролем керівника "главку" Валерія Сокуренко.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківський коп нажився на материнських почуттях — виманив мільйон і вимагав ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Кременчуці коп-костолом ледь не відірвав руку чоловікові - гипсуй, док

Також «Знай.ua» писав, що Харківський патрульний розгромив підлогу ресторану в п'яній бійці - знімай погони