У Харкові на житлових будинках, розташованих в районі скандального ринку «Барабашово», з'явилися листівки про нібито заплановане знесення будинків у зв'язку з будівництвом нової дороги. Про це розповіли в соцмережах самі городяни.

«А тим часом в районі «Барика» невідомі особи розклеюють на фасадах житлових будинків фейкову постанову міської ради, нібито ваш будинок знесуть через будівництво дороги», - пишуть у співтоваристві «Харків 1654» у соціальній мережі Facebook.

«Якщо подається на фірмовому бланку - логічно внизу мати мокру печатку і чийсь підпис...», - коментують харків'яни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У міськраді вже прокоментували дані оголошення, заявивши, що це фейк і провокація. Там зазначили, що «рішення про демонтаж житлових будинків і господарських будівель у зоні будівництва нової магістралі через ринок «Барабашово» не приймалося», а засідання міськради у зазначений в оголошенні день не проводили.

«У місці, де буде проходити нова магістраль, житлові і господарські споруди не розташовані», — відзначили в Департаменті містобудування та архітектури Харкова.

На думку представників міськради, у поширенні неправдивої інформації зацікавлені особи, які переслідують «свої особисті інтереси і прагнуть спровокувати конфлікт навколо будівництва дороги загальноміського значення».

Нагадаємо, раніше У Харкові бізнесмени Барабашово готують "майдан" проти Кернеса

Як повідомляє портал «Знай.ua» Комунальники Кернеса наплювали на безпеку харків'ян та залишили "портал в пекло" під ногами

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові іноземець спробував заплямувати честь дружини Кернеса