У неділю, 28 червня близько 10 години вечора поліцейські отримали виклик від чоловіка, мешканця багатоповерхівки на вулиці Зерновій у Харкові. За словами заявника, до нього зайшов сусід та повідомив, що його батьки померли тиждень тому,а їх тіла досі знаходяться у квартирі. Чоловік також заявив, що має намір покінчити життя самогубством.

Про це пише прес-служба поліції в Харківській області.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

"На місце події прибули працівники патрульної поліції та слідчо-оперативна група Слобідського відділу поліції. Поліцейські виявили у квартирі 56-річного чоловіка, який порізав собі руки. Йому було викликано швидку медичну допомогу. Медики констатували у потерпілого отруєння хімічною речовиною, опік гортані та стравоходу. Чоловік пояснив, що випив фарбу та настойку валеріани. На даний час його госпіталізовано до лікарні",- повідомили в поліції.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами 56-річного чоловіка, його старенькі батьки померли 18 червня. Син присипав їх тіла сіллю, щоб не було запаху.

При огляді місця події правоохоронці виявили тіла 83-річного чоловіка та 82-ріної жінки.

Слідчі кваліфікували подію за п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті такі дії караються тюремним ув’язненням на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Всі обставини події встановлюються.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Трагедія на Позняках дивом не повторилася - у Києві псих перерізав газовий шланг, щоб підірвати будинок

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харків'яни чотири дні засмагають на пляжі поряд з трупом - "Дістали з води і кинули на березі"

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові вмираючого на футболі іноземця приїхали рятувати "голі" медики