У Харкові, біля пляжу в районі Безлюдівки, ось вже чотири дні лежить і розкладається труп людини. Про це повідомляють у співтоваристві «Харків 1654» у соціальній мережі Facebook.

«Пишуть, що на Безлюдівці четвертий день лежить труп. Мнсники дістали тіло з води і залишили на березі. Його ніхто не забирає. Голова, лікті - все розбите», - стверджують автори повідомлення. Також опубліковано відео, зняте на місці події.

Дивує той факт, що зовсім неподалік від страшного місця відпочивають на пляжі люди з дітьми – не може бути, щоб на такій спеці вони не відчували гнилого запаху тіла. Також незрозуміло, чому труп не забрали в морг медики або правоохоронні органи.

Пишут, что на Безлюдовке четвёртый день лежит труп. Мчсники достали тело из воды и оставили на берегу. Его никто не забирает Голова, локти - все разбито.

Geplaatst door Харьков 1654 op Zondag 28 juni 2020

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

«Всім все по х*й», «А поліція? Жах», «Там за вхід платити треба, було б безкоштовно забрали б вже!», - коментують харків'яни.

❗️На Безлюдовке всплыл труп прямо среди бело дня. Люди на пляже не сразу поняли, что произошло и продолжали купаться и чилить под солнцем. Видео: Типичный Харьков

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 23 juni 2019

Додамо, що 23 червня на Безлюдівці сплив труп, прямо серед білого дня. Люди на пляжі не відразу зрозуміли, що сталося, і продовжували купатися поряд з потопельником. Тоді співробітники ДСНС, які прибули на виклик, дістали загиблого на берег, але чому могли кинути його там – не відомо.

Нагадаємо, раніше На Львівщині помер легендарний тренер "Карпат" - його називали батьком галицького футболу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дніпрянка натрапила в будинку брата на чотири голі трупи - ніхто не вбивав, все дуже дивно

Також «Знай.ua» писав, що Пішов з життя відомий український тренер - "витягував" команди з самого дна, непоправна втрата