Вчора ввечері, 24 червня, в Харкові на стадіоні "Металіст", на одному з міні-футбольних полів стало погано 25-річному іноземцю, який грав у футбол. Хлопець, на жаль, пізніше помер.

Про це повідомляє footballua.tv.

Хлопець біг, впав і більше не піднявся. На місце прибула "швидка допомога". Медики більше години намагалися реанімувати, але хлопець помер не приходячи в свідомість.

На Mеталлисте — труп, парень 25 лет, араб, не выдержал нагрузки, играл в футбол и остановилось сердце, откачивали около часа, в конце пошла кровь из носа и рта. Констатировали смерть в 22.45, остановка сердца.

Geplaatst door Харьков 1654 op Woensdag 24 juni 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Користувачі в соцмережах пишуть, що в кареті швидкої не виявилося дефібрилятора. Через 20 хвилин приїхала друга машина екстреної допомоги, в якій був несправний дефібрилятор. 40 хвилин хлопця "відкачували" вручну, але безрезультатно.

Відомо, що померлий - іноземець, який приїхав з Іраку.

"Історія про нашу медицину. Вчора ввечері в Харкові, під час гри у футбол, стало погано 25-річному хлопцю. Він - громадянин однієї з арабських країн. Швидка, яка приїхала на виклик, не змогла йому допомогти, тому що у неї був зламаний дефібрилятор. Друга бригада медиків приїхала лише через годину. Коли вже було пізно і хлопець помер від зупинки серця", - розповіли подробиці трагедії у Telegram-каналі "Teza".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині помер легендарний тренер "Карпат" - його називали батьком галицького футболу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дніпрянка натрапила в будинку брата на чотири голі трупи - ніхто не вбивав, все дуже дивно

Також «Знай.ua» писав, що Пішов з життя відомий український тренер - "витягував" команди з самого дна, непоправна втрата