Стало відомо про те, що в Харківській області п'яний чоловік почав стріляти в компанію відпочиваючих. Є жертви.

Таким чином, повідомляється, що чоловік, у якого з собою була вогнепальна зброя, напав на компанію, яка відпочивала разом із маленькими дітьми у лісі.

В результаті, після стрілянини один чоловік був поранений, а ще одного зловмиснику вдалося вбити. Про це розповіли в прес-службі Нацполиции.

У Харківській області чоловік підстрелив компанію відпочиваючих, фото: скріншот з відео

У селі з назвою Гусарівка, зовсім недалеко від кар'єра відпочивала компанія з 10 чоловік разом з дітьми. З лісу раптом з'явився невідомий чоловік, який просто так здійснив постріли в сторону громадян.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

При цьому, що у нього було за зброю – поки що невідомо.

«Попередньо, він перебував у стані алкогольного сп'яніння. У результаті двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення. Двох постраждалих доставили в лікарню, 27-річний чоловік від отриманих поранень помер", - йдеться в повідомленні.

Злочинець був затриманий на місці. Йому 53 роки, і він вчиняв злочин під станом алкогольного сп'яніння. Кваліфікація злочину поки не відома, як і те, яке покарання загрожує нападнику. Слідчі зараз вивчають всі обставини події.

Нагадаємо, раніше Під Києвом обстріляли маршрутку, копи хапають всіх підряд - "У місті йде війна"

Як повідомляє портал «Знай.ua» По Харкову розгулює псих з гарматою - обстріляв машину і втік, залишаючи гільзи

Також «Знай.ua» писав, що Кришує МВС? Безкарний стрілець знову пускає кулі в киян зі свого авто