У Харкові студенти Політеху зіткнулися з неприємністю. Як стало відомо, студентів хочуть на літо виселити з гуртожитків. Це стосується іногородніх студентів, які на літні канікули не їдуть додому і залишаються в Харкові.

Про це стало відомо з повідомлення в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, то рішення про виселення прийняли ректори університету, хоч і студенти просять їх цього не робити.

І студенти дуже переживають, що вони залишаться без даху над головою і при цьому молодь впевнена, що ректори можуть запустити в гуртожитки людей з вулиці і це все буде відбуватися "підпільно".

"Хочеться просто поділиться несправедливістю. В політесі діди з ректорату вирішили що вони найрозумніші і закривають общаги на літо. Люди, яким нікуди йти будуть жити на вулиці. Прямо зараз проходять засідання ректорату зі студентами в ректорському корпусі, до речі, не дотримуючись карантинних заходів. Бідні студенти намагаються донести що йому потрібно десь жити, але у відповідь чують що "не треба нас вчити". Звичайно не треба, адже з бідного Політеху взяли штраф збільшену вартість проживання влітку. Вони швидше за все закриють для студентів і поселять туди тих хто готовий платити і це все підпільно",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інформація перевіряється.

"Магомедин Гасанов повинен баранчиків пасти в горах, а не в українських вузах приймати рішення", " Ось можна пости про нищебродских ледарів фільтрувати", " Е**ть дегроди на студентах, додому поїхати важко чи що?". "На вулиці тепло, так шо проживете. Треба було частіше дидам сати на голову", " Мені просто цікаво, хто ще крім студентів готовий платити гроші, щоб влітку жити в гуртожитку?", "кожен рік таке бачу, закривають на літо общаги, студентів виселяють? Де ви вчитеся?
Ви договір не підписували?" - по-різному коментували харків'яни.

Нагадаємо, студент донецького вишу приїхав у Харків і поставив на вуха гуртожиток Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Юнак вночі проникав до кімнати, де в цей час спали хлопці, і виносив звідти цінні речі. За свої злодіяння злочинець відбувся легким переляком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові студенти-іноземці повстали проти суцільних двійок в зачетках - мука, а не іспити

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Запоріжжі викладачка попалася на ганебному вчинку - дві мінімалки в заліковку

Також «Знай.ua» писав, що У Києві спалахнуло гуртожиток, студенти в тапочках опинилися на вулиці - "Дозажигались"