Китайська машинобудівна компанія CRRC Corporation показала, як будуть виглядати поїзди для харківського метрополітену.

Відповідний пост був опублікований на сторінці виробника в Facebook.

"Нещодавно CRRC Таншань офіційно виграв тендер на закупівлю харківських поїздів для метро. Харків - друге за величиною місто України. Компанія надасть 40 поїздів, запчастини, інструменти та допоміжні послуги для підземки", - йдеться в повідомленні.

Компанія також публікувала візуалізацію новеньких потягів. На графіку видно, що поїзди будуть позбавлені внутрішніх перегородок. В оформленні будуть використовуватися сірий, фіолетовий, жовтий і синій колір.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Джерело: CRRC
Джерело: CRRC

Нагадаємо, на початку червня стало відомо, що CRRC Тапдѕһап виграла відкритий міжнародний тендер на поставку 8 складів метро, призначених для ліній Харківського метрополітену. Угода повинна бути виконана за 35 місяців. Розмір замовлених вагонів - 2675 мм в ширину і 3650 мм у висоту. Довжина кожного складу з п'яти таких вагонів - 96,18 м. Склади розраховані на колію 1520 мм і максимальну швидкість руху 80 км/ч.

джерело: CRRC
джерело: CRRC

Крюківський вагонобудівний завод має намір оскаржити рішення тендерного комітету про купівлю 40 вагонів для КП “Харківський метрополітен”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Метро на Троєщину перетворилося в "міську легенду" – гучній обіцянки Кличка виповнилося 4 роки

Як повідомляє портал «Знай.ua» У харківському метро "випарувалися" копи, безмасочники радіють - всупереч обіцянкам

Також «Знай.ua» писав, що Поліція покарає "безмасочников" - будуть стежити за кожною знятої захистом