Мешканці однієї з багатоповерхівок Харкова страждають від наркопритону, який влаштував один із сусідів.

Про це повідомили в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, то від дій наркоторговця страждає будинок, який стоїть за адресою вул. Саперна, 20. Чоловік містить наркопритон вже багато років і щодня по під'їзду "хитаються" клієнти-наркомани, скрізь лежать шприци і закривавлені ватки, а повітря наповнюється страшним смородом.

І на весь цей жах, який повинні терпіти мирні жителі, поліція ніяк не реагує, хоча вже було написано безліч заяв.

"Кожен день весь під'їзд наповнюється страшним смородом. Шприци та й закривавлені ватки валяються по всьому під'їзду. Постійно по під'їзду хитаються клієнти даного «закладу». Поліція в курсі, написано безліч заяв і нічого не робиться",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в Києві на території занедбаного дитячого садка наркозалежні громадяни організували наркопритон. Вони регулярно приходять сюди за "кайфом". Місцевий житель зняв на відео, як один з таких залежних людей спробував отримати задоволення, але його зняли на камеру. Відео опубліковано на сторінці Київ Оперативний в Facebook.

Чоловік за кадром говорить, що це все відбувається не вперше. Він назвав адресу – бульвар Перова, 25а. Також він передав привіт поліції, яка не звертає уваги на дане місце, де регулярно збираються дані товариші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розстріляв копів і помер – чоловіки під наркотиками перетворив столичну вулицю в криваве місиво

Як повідомляє портал «Знай.ua» Веселе розслідування - у Києві поліцейські закупили наркотики, щоб зловити зловмисників

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові наркоман придумав диявольську схему заробітку, облаштувавши "лабораторію" під носом у копів