У Харкові наркозалежний громадянин вирішив підзаробити і здавав власну квартиру під наркопритон. Про це розповіли в обласному управлінні Національної поліції.

Наголошується, що наркопритон діяв в Балаклійському районі. З 39-річним власником житла орендарі розплачувалися наркотиками, які там же і готували.

«Чоловік вживає наркотики, і на чергову дозу у нього не завжди були гроші. Тому він запрошував до себе в гості своїх наркозалежних товаришів з умовою, що вони поділяться з ним наркотиками. Під час обшуку в його квартирі виявили полімерну пляшку з коричневою рідиною, і шприци», - повідомляють в поліції.

Фото: ГУ НП в Харківській області
Фото: ГУ НП в Харківській області
Фото: ГУ НП в Харківській області

За виробництво, виготовлення і вживання наркотиків горе-бізнесмена і його квартирантам загрожує до трьох років тюремного ув'язнення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кілер в шафі? Підозрюваний у розправі львів'янин повторив пікантний "трюк" спійманих на зраді коханців.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом наркомани заманили в ліс і по-звірячому вбили пару підлітків, - "забили бітами і підпалили".

Також Знай.uа писав, що Під Харковом озвірілий Отелло спотворив обличчя красуні-коханої, поставивши хрест на молодому житті.