На Харківщині молодик ножем порізав 17-річну красуню з якою раніше зустрічався.

Про це повідомляє портал "Надзвичайні новини".

На Харківщині в Чугуєві неповнолітня дівчина поверталася додому близько 22:00, але біля під'їзду на неї напав 19-річний молодик. Він швидко наніс їй близько шести ножових поранень та намагався втекти з місця пригоди.

Про те цього зробити йому не вдалося, хлопця оперативно затримали сусіди постраждалої та викликали поліцію. Хлопець неодноразово намагався вирватися, при цьому заявляючи, що не причетний до злочину і навіть не має з собою ножа.

Постраждала дівчина, скріншот із відео


Батьки дівчини швидко викликали бригаду швидкої допомоги, її у важкому стані доставили до найближчої лікарні. Наразі лікарі намагаються врятувати дівчині око.

Наразі правоохоронці інкримінують молодику замах на вбивство, проте свою вину він не визнає. За словами батьків постраждалої, 17-річна дівчина та 19-річний хлопець раніше зустрічалися. Про те після того, як батьки дізналися, що він не досить добре поводитися з їх дочкою заборонили їм спілкуватися, після чого хлопець почав погрожувати дівчині та переслідувати її.

Підозрбваний , скріншот із відео


Якщо вину хлопця доведуть, то йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.