В мережу часто потрапляють казуси комунальників, точніше "плоди" їх діяльності. І в цей раз якість їх робота не увінчалася успіхом. У Харкові крізь нещодавно покладений асфальт проросла ціла екосистема.

Фото поділилися в Телеграм-каналі ВІХА(Харків).

На фото можна розглянути, що асфальт дуже "молодий", тобто його поклали не так давно. Але при цьому наш погляд приковується на передній план, на якому знаходиться досить значний кущ, який проріс крізь цей самий асфальт.

"У Харкові природа наскільки очистилася, що крізь свіжопокладений асфальт проростають кущі",- підписав жартівливо фотографію автор.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Якої товщини асфальт в цьому місці, можна тільки здогадуватися, але занадто вже легко від піддався рослині.

Нагадаємо, на Тернопільщині місцеві жителі вже не раз озвучували проблему поганих доріг в регіоні. Вони показують ролики і фото, на яких видно, ями і вибоїни на дорогах, а після дощу це все перетворюється в одну велику калюжу. Місцеві влади не поспішають реагувати на такі зауваження в мережі.

В черговий раз на Тернопільщині урвався терпець мешканців населених пунктів недалеко від міста Бережани. Вони вийшли на трасу М-09 і посадили ялинку в саму велику яму. Фото з креативним рішенням і протестом проти дірявих доріг виклали на сторінці Береж.Інфо в Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові заборонили закоханим улюблене заняття - тепер тільки повітряний поцілунок

Як повідомляє портал «Знай.ua» Комунальники Кличка "зламали" ногу пенсіонерці - вирили і пішли

Також «Знай.ua» писав, що В метро Харкова оселилося "воно", поки городяни були на карантині