Деякі харків'яни не перестають дивувати. На цей раз в Харкові на Пушкінській помітили чоловіка, який десь роздобув чавунну батарею і кудись цілеспрямовано її тягнув.

Відео поділилися в групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі Вконтакті.

На відео можна помітити, що чоловік явно напружуючись тягне батарею за шнурок. Навіщо вона йому і куди він вирішив забрати настільки важкий предмет, історія замовчує. Так що можна лише припускати - металолом, або для особистих цілей?

"Пацани і пацанессы, чию батарею спи**или і потягли по Пушкінській?",- з гумором запитав автор відео у харків'ян.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в Дніпрі оголений чоловік стояв під культурним центром з розпростертими руками. Про це розповіли в Telegram-канахе "Х***ве Дніпро".

Повідомляється, що 14 червня чоловік без одягу підійшов до головного входу культурно-ділового центру Менора.Він повернувся спиною до центру, розставив руки в сторони і простояв в такій позі деякий час.Подивитися на оголеного чоловіка зібралася велика кількість місцевих жителів, які зняли, те що відбувається на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відомого футболіста викрали інопланетяни, з-за цього він запізнився на тренування

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Запоріжжі облиті зеленкою чоловіки влаштували дивний забіг, очі в підлогу - "Ми крадемо у людей похилого віку"

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові неадекват висунувся в кватирку і поставив на вуха весь будинок - "Я щас всіх підірву!"