Сьогодні, 15 червня біля корпусу Харківського Національного університету імені Каразіна знову зібралися іноземні студенти-медики. Студенти заявляють про некоректний переклад з англійської мови завдань на іспиті.

Про нову акцію протесту попередив Kharkiv Journal на своїй сторінці в Фейсбук.

З повідомлення стало відомо, що сьогодні, 15 червня о 12 годині дня почалася нова акція протесту від іноземних студентів-медиків.

Причина протесту - дуже дивно сформульовані питання на іспиті, які іноземці просто не змогли зрозуміти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Так само як і українці, після іспиту, прочитавши питання в білетах для іноземців, не змогли зрозуміти питання.

Іноземці-студенти планують страйкувати по всій Україні.

Нагадаємо, біля північного корпусу Харківського Національного університету імені Каразіна зібралися на акцію протесту близько 200 іноземних студентів-медиків, які навчаються на 6-му курсі Харківського національного медичного університету і Університету Каразіна.

Присутні студенти незадоволені тим, що традиційний іспит КРОК у цьому році був замінений інтегрованим іспитом КРОК-2, в який були додані запитання англійською мовою для американських медиків-інтернів. Студенти заявили про некоректний переклад завдань у тесті та про те, що вони не були підготовлені до цих питань. І хоча результати тестування ще не оголошені, велика частина іноземних студентів впевнена, що іспит вони не пройшли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Депутат запропонував вислати з України темношкірих – "Вручити пакет з сухарями і…"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Тернополі повстали темношкірі студенти, депутат бовкнув зайве - "Вручити сухарі і депортувати"

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові групу іноземних студентів відрахували з університету, каламутна історія - "Вигнали після оплати"