У Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яне ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася у припарковану Honda і перекинулася.

Про це повідомляє Newsroom з посиланням на прес-службу поліції.

Аварія сталася на вулиці Ярослава Мудрого, 37, навпроти клубу “Корова”. Водій Audi A3 врізалася в припаркований автомобіль Honda. Від удару Audi перекинулася на бік і частково заблокувала рух транспорту. Постраждалих в результаті ДТП немає. Прибулі на місце інциденту копи виявили у винуватиці інциденту явні ознаки сп'яніння, проте дівчина відмовилася від проходження тесту на вміст алкоголю в крові.

Стосовно фігурантки копи склали протокол за статтею 124 Купап (“порушення правил дорожнього руху”) і 130 Купап (“відмова від огляду водія на стан сп'яніння”).

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Пізніше стало відомо, що за кермом Audi A3 в момент аварії перебувала Дар'я Безборода. Дівчина є дружиною Олександра Ларіна — керівника патронатної служби та радника голови Сумської ОДА. Раніше Він служив у полку поліції особливого призначення ГУНПУ в Харківській області. Відповідно до публікації на офіційній сторінці Ларіна у Фейсбуці, з 18 березня він працює в сусідній області.

В коментарі до посту від 9 червня про те, що його дружина скоїла ДТП у Харкові, Ларін відповів: “Тобі, клоуну, яке діло?”.

Відразу після аварії Олександр Ларін закрив свою особисту сторінку у Фейсбуці, але через добу знову зробив її доступною. Робочий акаунт Дар'ї Безбородої в Інстаграмі закритий досі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі дружок Буряка поснідав горілкою і сів за кермо - з'явилося відео скандального ДТП

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Харковом п'яний піп потрапив в аварію і пропав з радарів" - в суді порожньо

Також «Знай.ua» писав, що Проміле зашкалювала - в Ужгороді водій показав майстер-клас вертикальної паркування