У Харкові зникла 11-річна Софія Матеренко. Про це повідомили в "Службі розшуку дітей" в Харківській області.

9 червня дівчинка втекла з центру реабілітації для дітей і зникла.

"В Московське ВП ГУ НП в Харківській області 09.06.2020 року надійшло повідомлення за фактом того, що 09.06.2020 н/л МАТЕРЕНКО СОФІЯ ЛЕОНІДІВНА 28.01.2009 р. н. самостійно покинула центр реабілітації для дітей, і наданий час її місцезнаходження не відомо",- написано в повідомленні.

Прикмети Софії Матеренко: на вигляд 10-11 років, зріст близько 160 см, худорлявої статури, волосся світле, довжина — нижче лопаток.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Була одягнена: футболка чорного кольору, спідниця малинового кольору, кепка чорного кольору, взуття чорного кольору – гумові «Крокси».

Особливі прикмети: на обличчі має сліди від зеленки після лікування вітрянки.

фото:"Пошук дітей ГУ НП"
фото:"Пошук дітей ГУ НП"

Якщо ви знаєте місцезнаходження безвісті зниклої Софії, прохання повідомити за телефонами: (057) 738-30-24, 063-7202175, 102, або іншими зручними способами.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону здоров'я і життя дівчинки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові після майже тижня пошуків знайшли зниклу 12-річну дівчинку, - що з дитиною

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові п'яту добу шукають 12-річну дівчинку зі шрамом на лобі, - пішла в парк і зникла

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові з лікарні втік хлопчик з розладом психіки, - прикмети і фото