Мер Харкова Геннадій Кернес анонсував відкриття нових маршрутів громадського транспорту в місті. Для цих цілей місто вже закупило транспорт. Зокрема, харківський міський голова анонсував роботу тролейбус з запасом ходу.

Видання Status Quo пише, що заздалегідь були розроблені попередні маршрути. На них вийдуть в тестовому режимі закуплені тролейбуси. Це відбудеться до кінця цього року.

З'ясувалося, що нові маршрути громадського транспорту поєднають різні райони міста. Зокрема, заплановано з'єднати маршрутами наступні райони:

  • П'ятихатки - пл. Незалежності;
  • Північна Салтівка-5 - Східна Салтівка;
  • залізнична станція "Рогань" – метро "Індустріальна";
  • мікрорайон "Горизонт" - метро "Індустріальна";
  • селища Жихар від вулиці Кутаїської до розворотного кола на вулиці Університетській;
  • від 4-ї Лікарні невідкладної допомоги через вул. Отакара Яроша до Держпрому.

У Харкові з'являться нові тролейбусні маршрути Фото: скріншот

Варто відзначити, що в Харкові запускаються не тільки нові маршрути громадського транспорту, але і планується побудувати новий фонтан за шалені гроші. Так стало відомо, що у мерії планують закупити послуги з реставрації фонтану у парку біля Палацу культури ХТЗ. Вартість робіт потягне на 23 мільйони гривень.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Незважаючи на нові фонтани та оновлені парки в Харкові все ж залишилися місця, де не ступала нога комунальника. Одну з таких вулиць показали в мережі. Місцеві жителі скаржаться, що ніхто не реагує на їх запити і заяви, а дорога руйнується.

Нагадаємо, Знай писав, що у Кернеса зібралися реставрувати фонтан за 23 мільйони.

Знай повідомляв, що в Харкові показали вулицю, яка не знала ямкового ремонту.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові легковик провалився під асфальт.