У Шевченківському районі Харкова сьогодні 1 червня поизошла трагедія – жінка вчинила самогубство з дитиною на руках. Тіла були знайдені під вікнами будинку випадковими перехожими рано вранці. На місце події приїхали правоохоронці і слідчі, пише NewsRoom.

В поліції Харківської області розповіли перші подробиці інциденту. Зокрема, стало відомо, що відкриті дві кримінальні справи - за статтею 115 ("вбивство") з позначкою "самогубство", а також за фактом смерті шестимісячної дитини - за статтею 115 ("вбивство малолітньої дитини") КК України.

Факт того, що 42-річна жінка проживала з чоловіком у квартирі на 19 поверсі і у них була дитина підтвердилася. Крім того, на місці трагедії продовжують працювати слідчі і поліцейські. Вони вилучають докази і речові докази.

Раніше повідомлялося, що жінка 1977 року народження рано вранці одяглася, взяла на руки дитину і вистрибнула з балкону. При цьому в квартирі знаходився її чоловік. Сусіди розповіли, що жінка не страждала психічними захворюваннями, а також не була замкненою.

Нещодавно в Харкові маленька дитина провалився в люк на очах у матері та бабусі. Очевидець події розповів, що почув крик жінки і плач дитини. Коли виглянув з вікна, то побачив, що жінка дістає дитини з каналізаційного люка. Чоловік також зазначив, що місцеві жителі не раз зверталися у відповідні служби, щоб вони закрили люки, зяючі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в 6 годин ранку в Харкові жінка вистрибнула з 19 поверху з дитиною на руках.

Знай повідомляв, що в Харкові маленька дитина провалився в люк.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові лікарі швидкої допомоги забрали двох дітей від горе-батьків.